Ta det som det kommer..

Okej, det kan jag väl göra.

Sista natten på 10 dagar nu! Nu är det dom där satans dagpassen som gäller, tur att ens arbetskamrater förstår att man är trött som ingen annan när man är här. Jag behöver ett nytt jobb. Nu.

Går av imorgonbitti. Då ska soffklädseln hämtas och träningskläderna ska letas fram! .. om jag fortfarande kan ha dom?
Nu är det kört, finns inga ursäkter längre. Ska med Kicki-Kaka ned på Gold's på förmiddagen, gillar jag stället köper jag ett kort. Appropå träning så kopplade jag in mitt Wii idag. Mitt Wii Fit Plus ansåg att min ålder var 45, jag hatar den och den ska dö. Eller.. jag ska visa att den har fel iaf?
Sen ska jag iväg och utforska nya delar av stan. Nice.

Tv:n jag skulle köpa försvann och jag måste hitta en ny..
http://www.siba.se/Products/Product.aspx?id=4135831
Jag gillar den.
Jag tror att jag ska införskaffa den, fast den är billigare i butik.

Nu ska det drickas kaffe så att jag faktiskt orkar med den här natten också. Träna lite smått imorgon och vända på dygnet, tur att man får sällskap.


Då tar vi det igen.

Är det andra natten nu.. eller tredje? Ja, det är tredje. Är inne på veckan från helvetet igen. Fyra nätter och tre dagpass. Jag tror att det är därför jag inte kan sova, hjärnan vet mycket väl vad som komma skall?

"Långledigheten" försvinner förbi alldeles för snabbt. Men jag fick lite gjort den här omgången iaf, det är nu lite gråare i köket. En vägg kvar, sen är det även rött skit kvar kring skåpen men det tar sin tid när man måste måla minst fem ggr. Sen ska jag slipa köksluckorna och lådorna, köpa nya handtag och annat smått och gott. Sen så?
Men nu har iaf resten av klädseln till soffan kommit! Woho!

I övrigt har jag hängt med trevliga människor under veckan.. Ella och jag hade en sån där riktig tjejkväll med mat, vin, chips och tjejfilmer. Kicki-Kaka och jag var på whiskeyprovning på Bishop's som slutade med att det blev en riktigt trevlig kväll med hemgång när Joel slutade i köket. Sen har det blivit massor av soffhäng och det har jag inget emot.

Nu måste jag fixa mera kaffe i muggen innan jag dör här.. Det värsta är att jag har minst sex timmar tills det att jag kommer hem. Hjälp?


RSS 2.0