En liten, liten känsla av sorg mot min vilja idag.

Idag kom en sorglig känsla över mig när familjen skulle fira jul. Det var en stol för lite. Jag hade inte den där människan där som suttit brevid mig vid alla helgdagar och födelsedagar. Det är absolut inte det att jag saknar personen i fråga, men jag kände mig bara så fuktansvärt ensam. Det är mycket sånt där att vänja sig vid nu och jag kan inte hjälpa att jag måste gå undan och låta det rulla en tår eller två.

Sitter nu på mitt tredje och sista nattpass. Har egentligen fyra men min alldeles för bra kollega bytte imogon med mig så att jag får chansen att gå ut med mina vänner. Gillar inte att vara ute på juldagen pga att det är alldeles för mycket folk överallt, så vi satsade på annandagen ist. Smart val.

Annars har min jul varit fin.
Jag har sovit i min lägenhet två nätter nu och tänker fortsätta med det. Mat och sånt lär jag ju få fixa hos mamma ett tag till tills det att köket är klart. Det går väldigt sakta men säkert framåt.


Tack älskade familj och vänner för att ni finns där.
Ni är det bästa jag har.


Vadå jul?

Gick nyss på min första natt av fyra, så ja jag jobbar hela julen. För fjärde året i rad. Hurra?
Min stressnivå är sjukligt hög för tillfället och jag är rätt så säker på att jag kommer att drabbas av en hjärtinfarkt innan jag fyller 30. Hoppas bara att jag hunnit hoppa fallskärm innan dess.. Och allt annat som finns på min att-göra-innan-jag-blir-sjukt-gammal-och-grå-lista. Har tappat några år som jag måste ta igen nu.

Hur som. I morgon tänker jag börja att flytta in i min lägenhet! .. Eller vi tar lite i taget. Kanske är enklare när jag faktiskt är ledig någon dag för nu sover jag ju ändå bara om dagarna.

Sitter här och tokhoppas på att jag kan byta bort min annandag, vill gärna vara social då. Jag ska genast ringa och kolla läget..

Becks berättade en sak för mig igår som gjorde mig grymt irriterad på en viss människa. Jäkla tönt?

Tio timmar kvar till hemgång, I love it!



Har världen stannat vid -16?

Snoooorkallt ute idag!
Gårdagen spenderades med fröken Ella. Birstabesök, förflyttningar av kartonger och en jätte-TV! Kvällen avslutades perfekt med att dricka lite vin ur plastmuggar i hennes nya soffa. Dansade hela vägen hem 02:20. Såg inte en människa på hela sträckan, tokskönt.

Idag har jag haft Ragnar hängandes här. Han är typ stans coolaste hund, sjuk energi och söta taxben. Han låg helt däckad brevid mig i soffan medans jag glodde på H P. Kass kvalite, men det gör inte så mycket eftersom att jag kan det mesta utantill. ( ;

Åkte ned och träffade världens bästa Becka på stan när hon slutat. Stressade igenom några butiker och vräkte i oss sushi. Vi hade samma låga nivå idag tror jag, så det passade perfekt!
Har precis gjort mig en kopp kaffe och i brist på annan sysselsättning drar jag mig nog ned mot lägenheten och pillar lite på skåpen.



Inga kommentarer?

Ibland undrar jag. Och inte fan får jag några vettiga svar?
Livet kan vara väldigt intressant ibland. Just nu önskar jag att jag kunde ha en sån där "utomkroppslig upplevelse" och se allt från friska och klara ögon. Jag hade ju troligtvist bara fnysigt åt mig själv.

Har tagit hem svt's serie "Spung", De kring min ålder kommer kanske ihåg den, den sändes i stundenttiderna. Fruktansvärt pinsam!

Jobbar nu hela julhelgen precis som vanligt, för fjärde året i rad.
Har en skön känsla, har kommit på att som 27-åring är det här den första julen på åtta år som jag är singel. Förstå Jennie? Det känns... skönt?

Oj, hej och hå, där åkte datorn i golvet? Kanske är dags att jag går och sover? Vem vet, det kanske blir en bra dag även imorgon?



.. Musiken är mina känslor.



Bra att jag kan hålla huvudet kallt?

Herregud.
Vilken vecka jag har haft. Huvudet hänger inte riktigt med vilket gör att jag tar knepiga beslut? ( ;

Hur som, jag håller på att fixa nere i lägenheten för fullt. Soffa och säng är på plats, jag har en ruskigt stor säng alldeles för mig själv! För tillfället fixar jag i mitt polkagriskök. Det ska bort. bort, bort. bort.

Bakfylle ångest är den värsta ångesten. Om ni inte visste det redan? Sen så säger man "det ska jag aldrig göra om", men gör det troligtvis ändå? Svammel.


Imorgon har jag mitt hemska 08:00-20:30pass. Jag avskyr det jäkla passet. Efter det ska jag hänga med Kicki-Kaka, vi är båda lediga på tisdag så det kan sluta hur som helst?

Nu ska jag hoppa ned och slipa bort allt det hemska röda.
Adjö.

Tantsnusk och långa bad.

Dagen började/slutade med att jag efter jobbet skulle träffa en kundansvarig från DIN ass. och få prata om situationen kring jobbet. Var brutalt ärlig och sa min mening om mycket. Kändes fruktansvärt skönt när jag gick därifrån och det berodde nog på att jag fick träffa någon som faktiskt lyssnade och tog in det jag sa, det har jag aldrig upplevt från det här företaget tidigare! Mamma hämtade upp mig vid hotellet och vi for ut till Telia för att fixa med mobilen, så nu är det klart också tack gode gud. Var inte i säng förens strax efter elva, efter att ha vaknat av och till vaknade jag 14:15 med en fruktansvärd hosta och kunde inte somna om. Så jag parkerade mig i badkaret med en kopp kaffe och en bok i några timmar.

Jag väntar på att måndagen ska komma snart så att jag får veta om jag får mina köksstolar då, annars måste jag vänta till i mitten av januari och det har jag ingen vidare lust med.

Sitter här och funderar på hur jag ska få den här natten att röra sig så fort som möjligt framåt, finns inget vettigt alls på TV:n inatt. Iofs tog jag ned fjärde säsongen av Skins förut idag så den skulle jag kunna plöja mig igenom? Skins är underhållande, sex droger och.. Sex och droger. Sen slänger vi in lite lagomt med ångest så blir det fint. Love it!

Nu ska jag sätta mig och läsa mitt tantsnusk igen i någon timme innan det blir Skins.
Adjö.



Rethosta och julbord från helvetet.

Jag har råkat ut för en fruktansvärd rethosta. Är inte ett dugg dålig på något annat vis men den här hostan tar troligtvis död på mig. Jag behöver hostmedicin.

Sitter återigen på jobbet, första av fyra nätter. Plus att jag imorgonbitti ska träffa en "kundansvarig" från DIN assistans 09:00. Då är jag hemma vid tio och har varit vaken i 24 timmar. Då har jag bara tre nätter kvar innan jag är ledig en enda dag. Förträffligt, inte undra på att man inte har något liv egentligen?

Idag fick jag äran att komma in i Herr B's lägenhet för att packa. Att jag ska behöva anpassa mig efter hur hans nya flickvän är där irriterar mig lite och det sa jag till honom. Tycker att det borde ligga i hans (och hennes?) intresse att jag får ut mina saker därifrån. Jag vill också börja ett nytt liv någongång och det är svårt när alla mina saker är där och jag inte får tillåtelse att gå dit och hämta dom.
Men idag efter kl.12 fick jag gå dit. Tack så mycket! Så übersnälla Ella sköt upp sina planer för dagen och hjälpte mig både att packa, bära, köra och bära lite igen. Vet inte hur jag ska kunna tacka henne..

Var på julbord med jobbet innan jag gick hit, helt fantastiskt! Synd bara att jag inte kan äta så mycket. Men det jag fick ned smakade finfint. En applåd till Grankotten. Det blev mycket skratt (och hostningar) med kollergorna och det kändes fint och välbehövligt.

Fick ett sms av en vän idag där den skickat en länk från youtube. Den låter mig tydligen aldrig glömma att man finns .. förevigad på nätet? Svin. ( ;



Why is the rum always gone?

Hej och hå, nu är jag tillbaka på jobbet igen. Kom hem 15:40 efter att ha åkt buss alldeles för länge, men hem kom jag iaf efter ett stressande utan dess like i från Becks lägenhet. Min rygg skriker varje gång jag försöker sträcka på mig, märket ser ännu lustigare ut idag.. Annika frågade om jag blivit riven av en varulv eller något liknande, men nej! Eller.. allt från söndags morgonen är lite... suddigt? Varken Becks eller jag fattar vad som hände där, förutom att jag kom ifrån henne och virrade mig bort längs Hornsgatan. Fel på mobiler till trots så hittade vi tillbaka till varandra med lite hjälp och vi kunde påbörja vår färd hem mot Solna med ett "luftintagarstopp" på bron. Efter det är allt om möjligt ännu suddigare? Det enda jag vet är att när jag vaknar 06:30 har jag bytt om, tagit på mig hörlurarna och funderar lite över varför deras hallmatta ligger uppåt väggen? Tydligen hade Becks snubblat på sin väg mot sängen. Aja, fint.

Idag fick jag träffa Ragnar igen! Han är hur cool som helst med sina små taxben. Måste hitta mig några schysta pip-leksaker åt honom som han kan ha när jag får leka med honom hemma hos mig.


I övrigt är det bra, tärd som attans men bra.


Ålderskriser, uppvaknanden och ett glas vin på det.

Så där går det när man inte vill växa upp och är livrädd för att vara ensam. Men bara man är glad så.



Vilken lustig helg vi haft här nere ändå. Vätskenivån i kroppen kommer nog aldrig riktigt att återställas?
Jag, Rebecka och Kosta har dansat till motown i köket hela helgen och jag har fått ett svart(inte blå)märke på revbenen som gör att jag inte kan röra mig normalt. Alldeles förträffligt!

Nu dricker jag ett glas vin och låstas att jag inte såg det där.

I morgon åker jag hem. 11:20.

Nattligt svammel.



Här sitter vi och äter chips och diskuterar oväsentliga saker. Kissekatterna har sprungit runt hejvilt och ligger nu på varsin plats och verkar ganska nöjda med sin tillvaro. Kosta och Becks dricker rödvin och jag hänger på med mitt vita blask.

Becks:
Imorgon ska vi dansa! Garbos i Sumpan is the shit!

Hjulen på bussen snurrar runt, runt, runt!

I'm on my way!

Alldeles för stressig morgon det här. Kom hem från jobbet vid nio, slängde ned allt mitt strunt i väskan, in i duschen, klädde på mig, jagade rätt på mina möbler, väntade på Mor min, åkte iväg till IKEA när klockan var 11:10, köpte köksbordet jag sett på fyndavdelningen igår, skruvade isär skiten och slängde in det i Mor mins superbil (allt ryms i den!), hem och hämtade packningen och stressade ned till bussen. Jag hann dit med två minuter tillgodo. :D
Så nu sitter jag här på bussen och stressar av lite. Synd att det inte finns nå ström till datorn, mittt batteri räcker tyvärr inte så länge. Nu är det bara 5 timmar och 20 minuter kvar av denna härliga bussresa.

I love it!


http://www.youtube.com/watch?v=ZaLtvdFUJvc&feature=channel


Jag älskar den här versionen! Orginalet är också alldeles förträffligt.

Skadlig stressnivå för tillfället.

Jobbade som skrivet natten mot idag. Kände att jag var i ett akut behov av att klippa mig innan jag åker imorgon och den enda klipptiden Emma hade var 11:30 idag. Sagt och gjort tvingade jag mamma att väcka mig efter typ 90 minuters sömn för att åka ut på Birsta. Nyklippt och i ett zombie-liknande tillstånd släpade jag mig över till IKEA för att köpa soffan och sängen, huvudsaken var att jag fick dom hemkörda och resten fixar sig med hjälp av familj och vänner. När jag äntligen fått tag i det jag skulle ha sa varuutlämningen att Jetpack skulle komma med möblerna 15:00-18:00. Så jag stressade hem för att få kunna slummra tills det att de skulle ringa. Men tji fick jag. Klockan blev 18:30 och jag hade inte hört någonting så jag ringde till Jetpack här i S-vall och frågade var dom höll hus eftersom att jag behövde åka till jobbet snart. Den här människan var inte direkt medhjälplig utan gav mig nummret till han som körde bilen. Ringde vidare men fick fan inget svar. Skitförbannad! Så nu sitter jag här på jobbet och stressar upp mig över hur jag ska hinna med mig imorgon, jag åker ju klockan 12.


Woho! Jag åker ned en sväng till Becka i sthlm imorgon! Miljöombyte är bra. Allt är bra för mig för tillfället. Och ni.. jag mår bra.


Nu väntar en lång natt igen, jag hoppas att den blir någorlunda lugn och att jag hittar något att sysselsätta mig med här på datorn.

Btw så var min lill-lillhund (som jag är nybliven extramatte åt) och hälsade på mig idag! Hans riktiga matte var och hämtade lilla "Ragnar" förut idag, så han är alldeles nykläckt! .. Fast åtta veckor då. Men gud så vacker, honom kommer jag att skämma bort!



Vem visste att det fanns så många nyanser av grått?

Allvarligt? Jag gillar inte att ta beslut, jag har alltid haft någon som hjälper mig lite på traven och nu stod jag där som ett fån som bara ville ha en vanlig jäkla grå färg. Men ja, jag fick tag i en tillslut. Grå. Ska panikmåla ena väggen i rummet (eftersom att jag väntar med tapetseringen där tills våren kommer) och sen ska jag även ta köket. Men det kan jag fixa med när jag bor där.

Efter påtryckningar från både höger och vänster så tar jag inte något tåg på fredag, utan buss. Jag hatar att åka buss. Men vad gör man inte för att få träffa Becks?

Nu väntar två nätter med jobb. Vi får se hur de kommer att flyta på, känner mig inte utvilad direkt. Tur att jag har datorn med mig.



RSS 2.0